Funktionär

Som funktionär är du med och gör att våra tävlingar blir fantastiska! 

Funktionärsschema för riks 2022: Kommer senare

Ett hjälpande handtag behövs alltid under våra Riks. Det bästa av allt är att alla kan hjälpa till, stora som små, oavsett tidigare erfarenhet. Vi lovar, det finns garanterat en arbetsuppgift för just dig! Har du möjlighet att hjälpa oss så hör av dig till Veronica, beronica_johansson@hotmail.com.

​Som funktionär förväntas du på ett respektfullt visa att:

  • Ta funktionärsrollen på allvar och på ett ansvarsfullt sätt se till att anmäla ditt intresse i god tid innan tävlingarna.
  • Meddela om du blir sjuk eller vill byta pass så snart som möjligt till ansvarig för klassen.
  • Vara på plats i god tid för genomgång/förberedelse.
  • Men framförallt! En funktionär sprudlar av både lugn och glädje och finns där för att de tävlande ekipagen ska lyckas så bra som möjligt. Tillsammans förgyller vi denna hästfest!

Det är viktigt att du respekterar ovanstående punkter för att klassansvariga och arrangörsgruppen för Rikset ska kunna planera tävlingsdagarna, och inte minst för att vi ska kunna säkerställa att vi har rätt antal personer på rätt plats. Det kommer alltid att finnas personer på plats som du kan vända dig till.

Ett lyckat funktionärsarbete gör att vi får ett minnesvärt tävlingsarrangemang och en tävlingsplats som uppfyller kraven på säkerhet.

Under Rikstävlingarna behövs många funktionärer och du är mer än välkommen att höra av dig om du vill hjälpa till under helgen! All hjälp uppskattas verkligen och vi ser fram emot din intresseanmälan.