Nu kör vi igen!

Nu har riksgruppen gjort en omstart och hoppas att det skall gå bättre denna gång även om Corona fortfarande härjar för fulla muggar. Det är ju ändå 10 månader kvar så vi får väl hoppas att läget är så att vi kan köra vårt riks då. För närvarande så är planen att genomföra det som ett rent Morganriks då vi gissar att antalet deltagare kommer att vara stort då vi alla fått vänta i två år, och arrangörskapacitet och utrymme inte är obegränsat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s