Inga Morganhästar på årets ASHR-riks!

På SMHF:s senaste styrelsemöte beslutade man att ställa in årets Morganriks. Vi i riksgruppen har naturligtvis noga följt utvecklingen av coronapandemin och varit medvetna om att den skulle kunna komma att tvinga oss till att ställa in. Vi har dock hela tiden arbetat på som om det skulle genomföras i fall det ljusnade och vände till det bättre, men får nu ta en liten paus. Vår förhoppning är att vi kommer tillbaka till nästa år och då på samma plats och med samma domare. Preliminärt datum för Riks 2021 är satt till den 5-8 augusti och i Vetlanda.

Angående Anglos deltagande så är detta i skrivandets stund ännu inte klarlagt.

Vi hörs igen nästa år hälsar Riksgruppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s